Verlichting installeren of verplaatsen

Verlichting installeren of verplaatsen

Kwaliteit

Veiligheid

Kennis

Verlichting aanleggen

Als je graag een plek in huis beter verlicht wilt hebben of de verlichting graag op een andere plek wilt hebben dan moet er nieuwe verlichting worden aangelegd. Het aanleggen van verlichting is gemakkelijker als de draden al door de muren naar de plek van bestemming leiden. Moet deze bedrading echter nog aangebracht worden dan is er wat meer werk en voorbereiding vereist. In dat geval moeten er namelijk kabels getrokken worden vanuit de groepenkast naar de plek waar u de verlichting wilt aansluiten en moet er een schakelaar tussen de verlichting en de groepenkast worden aangebracht. Belangrijk bij het aanleggen van verlichting is dat er van tevoren een goed plan wordt opgesteld om vergissingen tijdens de werkzaamheden te voorkomen. Ik kan dit voor jou uit handen nemen en ervoor zorgen dat je nergens nog omkijken naar hebt.

Wat mijn klanten vinden

Repareren van lichtpunten. De dimmer in de keuken gaat sinds deze week vanzelf weer aan waardoor er constant licht brandt. In de babykamer werken de stopcontacten niet.

Dennis is vriendelijk en een vakman die weet wat hij doet. Communicatie verloopt vlot en hij doet wat hij beloofd. Aanrader voor klussen op het gebied van elektra. Heeft bij ons de stroom in babykamer en tuin weer werkend gemaakt en de keuken en badkamer van nieuwe dimmers voorzien.

Jos

Bedrading tussen keukenspots en garage lijkt instabiel. graag met spoed repareren.

Dennis heeft zorgvuldig en snel werk geleverd. Vriendelijk in de omgang.

Else

Wij hadden waterschade en het plafond in de woonkamer moest geverfd. Bij deze ook maar 2 nieuwe lampen gekocht en laten ophangen door Dennis. Hij moest gaten in het plafond boren en de lampen aansluiten. Hij heeft ook meteen voor elke lamp een dimmer in de schakelaar gemonteerd. De dimmer op de gewenste lichtsterkte afgeregeld. Wij zijn super tevreden en zullen binnenkort weer van zijn diensten gebruik maken.

Gisela

Hulp nodig? Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!