zappi laadpaal thuis voor opladen elektrische auto

zappi laadpaal voor opladen elektrische auto

zappi is een slimme EV lader die niet alleen werkt als een standaard EV lader, maar het heeft ook optionele laadprogramma’s om gebruik te maken van 100% GROENE energie. 

Kwaliteit

Veiligheid

Kennis

zappi smart ev lader

Laad jouw auto slimmer en groener!

zappi is de eerste EV lader ter wereld die werkt met je zonnepanelen!

zappi is een slimme EV lader niet alleen werkt als een standaard EV lader, maar het heeft ook optionele laadprogramma’s om gebruik te maken van 100% GROENE energie. Deze groene energie kan zijn van je eigen zonnepanelen. Zonnepanelen installeren is een hele investering. Om optimaal van het rendement van je zonnepanelen te kunnen profiteren is gebruik te maken van de opbrengst voor het opladen van je elektrische auto. Heb je geen zonnepanelen? Geen probleem! zappi kan ook direct vanuit het netwerk laden.

De zappi heeft drie Laadmodi

eco laden

eco

Deze modus is een mix van groene energie en energie geïmporteerd vanuit het netwerk. De ecomodus houdt de import van energie van het netwerk zo beperkt mogelijk en kan laden met 100% groene energie. Het laadvermogen wordt continu aangepast op de opgewekte stroom en het verbruik elders in huis. Zodra het overschot aan opgewekte energie onder de 1.4 kw duikt, wordt het netwerk aangesproken om het laadvermogen aan te vullen.

eco + laden

eco+

Het laadvermogen wordt continu aangepast aan de opgewekte energie en het verbruik elders in huis. Het laden van jouw elektrische auto wordt gepauzeerd zodra er een te grote aanspraak wordt gemaakt op de opgewekte energie en zal pas hervatten als er weer voldoende overschot is.
snel laden

snel

In deze modus wordt de auto op vol vermogen geladen. Hiervoor kan een bron van duurzame energie worden gebruikt of simpelweg het netwerk.

Als je geen zonnepanelen of windturbine heeft, laadt zappi net als elk ander mode 3 laadpunt.

zappi laadpaal

De laadpaal van zappi

De laadpaal van zappi is van eigen fabrikaat van myenergi. Je kunt er 1 of 2 zappi’s op monteren. Deze laadpaal is volledig gegalvaniseerd en gepoedercoat in RAL 7016. Tevens voorzien van kabeldoorvoer voor voeding en datakabel.

myenergi hub

De myenergi hub

De hub zorgt voor een snelle en betrouwbare internetverbinding met al jouw myenergi-apparaten. 

Wat doet hub voor jou:

  • vanaf je mobiel of je desktop kun je jouw myenergi-apparaten bedienen en beheren
  • maak gebruik van daluurtarieven en laad altijd voor het goedkoopste tarief
  • geeft je toegang tot de nieuwste firmware updates
  • de status LEDs  laten je zien of er energie wordt omgeleid naar jouw myenergi producten
harvi myenergi

De myenergi harvi

Harvi is een slim apparaatje dat het mogelijk maakt om zappi te installeren zonder een bedrade CT-klem. Harvi is een zelfvoedende draadloze sensor, een onmisbaar onderdeel van het installatieproces dat tijd én geld bespaart.

Geen onooglijke bedrading, geen compromis in het interieur.|

Tevens kun je met de harvi de energie opbrengst van je zonnepanelen uitlezen. 

Maak meer gebruik van de zon

eco friendly

Geen batterijen of elektrische bedrading

Geen batterijen of elektrische bedrading

Met harvi kan jouw zappi worden geïnstalleerd zonder een spoor van draden door het huis. Zo kan energie opwekken ook op een esthetisch aantrekkelijke manier.

zonnepanelen

Nauwkeurige metingen

harvi biedt configureerbare meetfuncties voor netwerk / generatie / opslag en levert snelle en nauwkeurige metingen

myenergi app

Betrouwbare toegang op afstand

Toegang tot jouw apparaten van waar ook ter wereld met de myenergi-app & hub! Volg jouw import- en exportinformatie via helder vormgegeven grafieken op één handige plek.

myenergi app

De myenergi-app!

De myenergi-app is een absolute aanrader voor iedereen die de green-tech producten gebruikt van Myenergi.

Naadloos verbonden met hub, zorgt de app ervoor dat je wereldwijd toegang en volledige controle hebt over je aangesloten apparaten.

De gratis app geeft jou volledige toegang tot de zappi EV laadstation, stroomnet import / export, zonnepanelenopbrengst en huisbatterij informatie, alles in één systeem.

Je kunt live de gegevens bekijken van je energiestromen, je verbruik, je opwekking en omgeleide energie. Je kunt een daltarief laadsessie en laadparameters instellen, waarbij jouw zappi-oplader automatisch de goedkoopste elektriciteitstarieven herkent, zodat je altijd met het goedkoopste tarief laadt.

De myenergi-app is beschikbaar voor iOS en Android.

Maak verbinding met de myenergi-app!

apple app store

myenergi-app voor iOS

Download hier de app voor iOS

google play store

myenergi-app voor Android

Download hier de app voor Android

myenergi

3 jaar garantie

Naast mijn service om al jouw vragen te beantwoorden, wordt zappi ook geleverd met een garantie van 3 jaar. Zodra jouw myenergi zappi is geïnstalleerd, registreer je de individuele producten om optimaal te profiteren van de 3 jaar garantie voor ononderbroken opladen van jouw EV.

Wat maakt zappi uniek?

zappi timers

Timers instellen

Met zappi kun je de optie ‘boost timer’ gebruiken om te beginnen met opladen tijdens voordelige uren. Het is een kostenbesparende laadwekker voor jouw EV!
geen aardpen

Geen aardpen

zappi is de enige EV-oplader met ingebouwde PEN-fouttechnologie, de veiligste keus als het gaat om elektrisch laden. Aardpennen zijn hierdoor overbodig, dus geen extra kosten.
pv laden

PV laden

Mogelijkheid om je auto gratis te kunnen opladen met groene stroom. Zonder duurzame energiebron hebt, werkt zappi net als elke andere oplader in ‘snellaadmodus’.
myenergi app

Toegang via app

De myenergi app & hub geeft je overal ter wereld toegang tot jouw apparaten! Met heldere grafieken kun je je import- /exportinformatie allemaal op één plek volgen.
pincode

Pincode

Beveiligingsfunctie met 5-cijferige pincode. Het voorkomt dat mensen jouw instellingen wijzigen of jouw EV-lader gebruiken.
geen maandelijkse kosten

Geen extra kosten

Aan de myenergi app zijn geen maandelijkse kosten verbonden. Je kunt gratis van de app gebruik maken. 

schema zappi laadpaal

Zappi v2 gebruiks & installatie  handleiding Nederlands

Zappi v2 gebruiks & installatie  handleiding Nederlands

Wat mijn klanten vinden

Wij zijn erg blij met de door Dennis geplaatste laadpaal van het merk zappi. Dennis werkt erg netjes, komt zijn afspraken na en verstaat zijn vak, kortom een vakman die wij van harte aanbevelen.
Anneke
Dennis heeft voor ons een Zappi laadpaal geplaatst en aangesloten. In de aanloop was er wat vertraging waar hij ook niets aan kon doen (Brexit en corona) maar daar heeft Dennis ons keurig van op de hoogte gehouden.
De installatie zelf verliep erg prettig, alles is supernetjes afgewerkt en werkt precies zoals het hoort! Daarbij merk je dat Dennis een vakman is met plezier in zijn werk - we weten nu zelf ook alle ins en outs en dat maakt het een stuk leuker!
Roel
Dennis is een betrouwbare en correcte elektricien. Denkt mee over oplossingen en komt zelf ook met goede suggesties.
Dennis werkt netjes en heeft veel verstand van zaken. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.
Cor

Op zoek naar een laadpaal thuis?

Vidacom is jouw specialist voor het bestellen, leveren en plaatsen van laadpalen in Noord-Nederland.

Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!