Laadpaal thuis voor elektrische auto

Laadpaal thuis voor elektrische auto

Als je een elektrische auto hebt, is het wel zo fijn als je hem thuis kan opladen en je niet afhankelijk bent van een openbaar oplaadpunt.

Kwaliteit

Veiligheid

Kennis

zappi laadpaal thuis

Laadpaal elektrische auto

Met de komst van de elektrische auto, hebben steeds meer mensen behoefte aan een laadpaal thuis. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. 

Wil jij ook een eigen laadpaal thuis om je auto voor de deur op te laden? Heb je zonnepanelen en wil je daar maximaal rendement uithalen?

Neem gerust contact op voor meer informatie. Ik kan je van dienst zijn met advies, bestellen, levering en installatie. Ik zorg ervoor dat je kunt rekenen op de voordelen van een eigen laadpaal bij jou thuis.

Mijn werkwijze

persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Er komt nogal wat bij kijken om een laadpaal thuis te installeren. Om een zo goed mogelijk advies te geven, neem ik altijd persoonlijk contact met je op. Indien wenselijk, kom ik bij je langs. Ook is het mogelijk om door middel van foto's een goed overzicht te verkrijgen. Tevens bespreken we hierbij jouw specifieke wensen.

onderzoek

De inventarisatie

Als we jouw wensen hebben besproken, gaan we bespreken wat de stand van zaken is in en rondom je huis.
-Wat is de ideale plek voor de plaats van de laadpaal?
-Hoe staat het met de huidige bekabeling en groepen in de meterkast?
-Is er een 3 fasen aansluiting?
-Zijn er zonnepanelen aanwezig?
-Is er een kruipruimte onder je huis?

offerte laadpaal vidacom

De offerte

Nadat we alles goed hebben besproken, maak ik voor jou een offerte met hierin een duidelijk overzicht van alle kosten. Onderdelen die je in de offerte dan ook aan kan treffen zijn; de Zappi laadpaal, de accessoires, evt. een Harvi, grondkabel, utp kabel, evt. uitbreiding van aardlekschakelaar, evt. groepenkast met 3 fasen aardlekschakelaar,  bijkomende kosten, de kosten voor de gemaakte uren en mijn starttarief.
Alles helder en transparant zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

akkoord laadpaal thuis

Akkoord

Als je akkoord bent met de offerte, maken we een afspraak voor de installatie. Ik bestel de laadpaal voor jou zodat je daar ook geen omkijken naar hebt. 

installatie door vidacom

De installatie

Ik komt op de afgesproken dag naar jou toe om de laadpaal te installeren. Over het algemeen neemt dit de hele dag in beslag. Ik zorg dat de laadpaal wordt geïnstalleerd op de besproken plaats en dat de aansluitingen buiten en in huis correct zijn aangesloten. Als alles is geïnstalleerd en aangesloten, voer ik een aantal testen uit om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Je kunt je auto dan aan je eigen laadpaal opladen. 
service vidacom

Service

Ik ben je daarna nog van dienst met vragen over bijvoorbeeld instellingen, hoe je het logboek uit kunt lezen, instellen daltarief, etc. 

Maar ook hulp bij foutmeldingen, wijzigingen, of als je extra zonnepanelen hebt bij laten plaatsen,  etc. 

En  uiteraard heb je 3 jaar fabrieksgarantie. 

myenergi

3 jaar garantie

Naast mijn service om al jouw vragen te beantwoorden, wordt zappi ook geleverd met een garantie van 3 jaar. Zodra jouw myenergi zappi is geïnstalleerd, registreer je de individuele producten om optimaal te profiteren van de 3 jaar garantie voor ononderbroken opladen van jouw EV.

Meer lezen over de zappi?

Wat mijn klanten vinden van hun laadpaal thuis

Wij zijn erg blij met de door Dennis geplaatste laadpaal van het merk zappi. Dennis werkt erg netjes, komt zijn afspraken na en verstaat zijn vak, kortom een vakman die wij van harte aanbevelen.
Anneke
Dennis heeft voor ons een Zappi laadpaal geplaatst en aangesloten. In de aanloop was er wat vertraging waar hij ook niets aan kon doen (Brexit en corona) maar daar heeft Dennis ons keurig van op de hoogte gehouden.
De installatie zelf verliep erg prettig, alles is supernetjes afgewerkt en werkt precies zoals het hoort! Daarbij merk je dat Dennis een vakman is met plezier in zijn werk - we weten nu zelf ook alle ins en outs en dat maakt het een stuk leuker!
Roel

Dennis is een betrouwbare en correcte elektricien. Denkt mee over oplossingen en komt zelf ook met goede suggesties.

Dennis werkt netjes en heeft veel verstand van zaken. Wij kunnen hem zeker aanbevelen.

Cor

Op zoek naar een laadpaal thuis?

Vidacom is een erkende laadpaal installateur voor myenergi.
Jouw specialist voor het bestellen, leveren en plaatsen van zappi laadpalen in Noord-Nederland.

Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!