stopcontacten en schakelaars

Stopcontacten en schakelaars installeren

Kwaliteit

Veiligheid

Kennis

perilex stekker vidacom

Perilex stekker

Als je op een keramische kookplaat of op een inductie kookplaat wilt koken dan heb je een perilex-systeem nodig. Aangezien dit type kookplaten veel elektriciteit verbruiken, kunnen ze niet op een standaard groep in de groepenkast worden aangesloten. Eén groep kan namelijk maximaal een vermogen van 3.680W (230V x 16A) leveren. Het totaal van alle kookzones van bijvoorbeeld een inductiekookplaat verbruiken samen al snel 6.000 tot 7.400W.
Wanneer een perilex-systeem wordt gebruikt om een kookplaat aan te sluiten is een perilex stekker en een perilex wandcontactdoos nodig.

wandcontactdoos - stopcontact

Wandcontactdoos (stopcontact) aanleggen

Een stopcontact (in vaktermen wandcontactdoos) aansluiten, vervangen of installeren kan dan ook een klus zijn die je liever uit handen geeft. Wil je oude wandcontactdozen vervangen of wil je een nieuwe look en al het schakelmateriaal vervangen? Ik help je daar graag bij. 

lichtschakelaar

lichtschakelaar aanleggen

Lichtschakelaars zijn er in vele soorten. Enkel, dubbel, met een dimmer of zelfs een trekschakelaar. 

Ben je niet tevreden met het uiterlijk van je schakelmateriaal, kun je uiteraard wat uitzoeken wat je wel mooi vindt. Ik kom graag bij je om het voor je te vervangen. 

wandcontactdoos met lichtschakelaar

Wandcontactdoos met lichtschakelaar

Heb je een wandcontactdoos te weinig? Zit er wel een lichtschakelaar? Dan is het mogelijk om dit uit te breiden zodat je zowel je wandcontactdoos als een je lichtschakelaar hebt.

Wat mijn klanten vinden

Dennis is vriendelijk en een vakman die weet wat hij doet. Communicatie verloopt vlot en hij doet wat hij beloofd. Aanrader voor klussen op het gebied van elektra. Heeft bij ons de stroom in babykamer en tuin weer werkend gemaakt en de keuken en badkamer van nieuwe dimmers voorzien.

Jos

Er moeten nog een aantal stopcontacten vervangen worden, wil graag een eenvoudiger CV regelaar en de kamp boven eethoek aansluiten en ophangen

Er was heel wat mis in huis. Door eerst foto's te sturen werd er al goed meegedacht. Alle problemen zijn opgelost, goed gecommuniceerd tijdens het werk, erg tevreden. Mijn huis is weer veilig en alles werkt zoals het hoort.

Gerda

Op stopcontact zat de vaatwasser aangesloten. Er is geen stroom meer op dit contact, elders in de keuken wel, vaatwasser zelf werkt goed. Aansluiting op stopcontact zal gerepareerd of contactdoos zelf vervangen. Kleur maakt niet uit.

Goed, in voor een praatje, aardig en het stopcontact snel gerepareerd.

Henk-Jan

Hulp nodig? Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!