Stopcontacten en schakelaars installeren

Kwaliteit

Veiligheid

Kennis

wandcontactdoos - stopcontact

Stopcontact aanleggen

Een stopcontact (in vaktermen wandcontactdoos) aansluiten, vervangen of installeren kan dan ook een klus zijn die je liever uit handen geeft. Wil je oude wandcontactdozen vervangen of wil je een nieuwe look en al het schakelmateriaal vervangen? Ik help je daar graag bij. 

lichtschakelaar

lichtschakelaar aanleggen

Lichtschakelaars zijn er in vele soorten. Enkel, dubbel, met een dimmer of zelfs een trekschakelaar. 

Ben je niet tevreden met het uiterlijk van je schakelmateriaal, kun je uiteraard wat uitzoeken wat je wel mooi vindt. Ik kom graag bij je om het voor je te vervangen. 

wandcontactdoos met lichtschakelaar

Wandcontactdoos met lichtschakelaar

Heb je een wandcontactdoos te weinig? Zit er wel een lichtschakelaar? Dan is het mogelijk om dit uit te breiden zodat je zowel je wandcontactdoos als een je lichtschakelaar hebt.

Wat mijn klanten vinden

Stopcontacten en schakelaars installeren. Wij hebben recent een nieuwe woning gekocht willen daarom alle lichtschakelaars en stopcontacten vervangen. Materiaal is aanwezig. Daarnaast zouden we graag een extra tv aansluiting geplaatst krijgen.

Denkt goed mee en zeer flexibel.

Léon

Er moeten nog een aantal stopcontacten vervangen worden, wil graag een eenvoudiger CV regelaar en de kamp boven eethoek aansluiten en ophangen

Er was heel wat mis in huis. Door eerst foto's te sturen werd er al goed meegedacht. Alle problemen zijn opgelost, goed gecommuniceerd tijdens het werk, erg tevreden. Mijn huis is weer veilig en alles werkt zoals het hoort.

Gerda

Op stopcontact zat de vaatwasser aangesloten. Er is geen stroom meer op dit contact, elders in de keuken wel, vaatwasser zelf werkt goed. Aansluiting op stopcontact zal gerepareerd of contactdoos zelf vervangen. Kleur maakt niet uit.

Goed, in voor een praatje, aardig en het stopcontact snel gerepareerd.

Henk-Jan

Is jouw huis wel veilig?

Als bewoner wil je ervan overtuigd zijn dat jouw elektrische installatie veilig is, goed functioneert en voldoet aan alle wet- en regelgeving die voor de installatie geldt.

Vidacom heeft de expertise in huis om elektrische installaties te inspecteren, te onderhouden en te beheren volgens de geldende voorschriften.

Hulp nodig?


Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!

arrow_drop_up arrow_drop_down