Tuin- of buitenverlichting installeren

Kwaliteit

Veiligheid

Kennis

Tuinverlichting aanleggen

Op het gebied van tuin -en buitenverlichting is het aanbod zeer divers, van wandlampen voor buiten tot aan staande tuinverlichting, grondspots en prikspots, allemaal buitenlampen van verschillende materialen zoals rvs of aluminium maar ook in heel veel verschillende kleuren; zwart, wit of antraciet. Voor elke stijl van je tuin is wel iets passends te vinden. Het grote verschil zit hem in de aanleg van deze verlichting. Zeer praktisch in gebruik zijn de prikspot, meestal voorzien van stekker en plug-and-play, maar dan moet je wel stopcontacten voor buiten hebben. Wil je je verlichting van binnen uit kunnen bedienen, wordt het nog weer wat ingewikkelder. 

tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen

Buitenverlichting wordt steeds populairder. Het gaat dan niet alleen maar om functioneel maar het is ook gezellig en decoratief. Daarnaast is buitenverlichting ook nuttig. Met tuinverlichting kun ‘s avonds ook nog langer in je tuin zitten. Je kunt ook de zijkanten van je tuinpad of je oprit verlichten. Dat is niet allen heel mooi maar maakt het ook een stuk veiliger. Lampen met een bewegingsmelder zijn ook zeer functioneel en kan een veiliger gevoel geven. Als iemand de tuin inloopt, begint de lamp te schijnen. Zo ben je gewaarschuwd. Voor bij de voordeur kunnen plafondlampen en wandlampen handig zijn.

schuurverlichting

Schuurverlichting aanleggen

Onder buitenverlichting valt uiteraard ook de verlichting in je schuur, maar ook aan je schuur. Nooit meer in het donker je fiets in de schuur parkeren? Ik zorg ervoor dat jij licht hebt in je schuur. 

Wat mijn klanten vinden

Verlichting in de schuur aanleggen. 

Super goed werk geleverd. Heel blij dat mijn schuur nu een goede lamp heeft en ik niet meer de looplamp hoef aan te doen. 

Judith

Tuin- of buitenverlichting installeren. 3 lampjes ophangen in de overkapping. Stroom is al aanwezig en lampjes ook. Tevens check 1 buitenlamp. Die doet het niet meer en plaatsen van een buitenlamp bij de achterdeur. Dit moet nog wel aangelegd worden.

Zeer vakkundig en snel tot een afspraak gekomen.

Gerdi

Vanuit de groepenkast onder het huis door twee kabels aanleggen 10 meter de tuin in met drie geaarde stopcontacten. Dit omdat ik een jacuzzi heb aangeschaft en huidige leiding naar buiten te warm wordt.

Prima vakman!!
Electricien tevens inspecteur.
Keurig op tijd en komt zijn afspraken na.
Werkt zeer secuur.
Kan ik echt aan iedereen aanraden.

Ik had een grote klus; onder het huis door naar de tuin twee leidingen leggen voor mijn tuinverlichting tevens een met extra aardlekschakelaar voor de jacuzzi.

Fred

Is jouw huis wel veilig?

Als bewoner wil je ervan overtuigd zijn dat jouw elektrische installatie veilig is, goed functioneert en voldoet aan alle wet- en regelgeving die voor de installatie geldt.

Vidacom heeft de expertise in huis om elektrische installaties te inspecteren, te onderhouden en te beheren volgens de geldende voorschriften.

Hulp nodig?


Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!

arrow_drop_up arrow_drop_down