contact vidacom dennis van royen

Erkend Installateur Groningen

Erkend installateur in Groningen voor elektra

Als er bij jou thuis iets aan de elektra moet gebeuren dan is het verstandig om een erkende installateur in Groningen hiervoor te laten komen. Een erkend installateur biedt namelijk een hoop voordelen en zekerheden ten opzichte van een niet-erkende installateur.

Als elektricien heb ik de titel 'erkend installateur' wat inhoudt dat ik beschik over de juiste kennis, meetapparatuur en gereedschappen.

Om deze titel te verdienen moest ik allereerst over de juiste opleiding beschikken en ben ik getoetst op kwaliteit, veiligheid, opleiding (diploma's & bijscholing), kennis van actuele wetten en regelgeving, uitgevoerde projecten of opdrachten om mijn vakkundigheid aan te tonen. Deze toetsing is dan ook niet eenmalig. Het wordt regelmatig getoetst of mijn kennis en installaties aan de strenge eisen voldoen.

Voordelen Erkend installateur

Het voordeel van opdracht geven aan een erkend installateur is vooral de zekerheid die dit jou biedt. Je weet dan namelijk zeker dat het werk van de elektricien geheel volgens de gestelde regels verloopt en het afgeleverde werk veilig en vakkundig wordt verricht. Vooral de veiligheid is tijdens het werken met elektriciteit een groot voordeel. Slecht werk van een elektricien kan namelijk gevaarlijke situaties veroorzaken zoals de mogelijkheid tot het uitbreken van brand in jouw huis. Alleen al om deze redenen kun je altijd het beste van een erkend installateur gebruik maken voor alle werkzaamheden aan elektra in en om je huis.

Betrouwbare elektricien

Het vinden van een erkend installateur in Groningen is door de jaren heen steeds lastiger geworden.
Ten tijde van de financiële crisis zijn steeds meer mensen voor zichzelf begonnen, waardoor het aantal elektriciens flink gegroeid is. Niet iedere elektricien is echter een betrouwbare elektricien!

Ik beschik over de juiste opleidingen en heb ruim 25 jaar ervaring om jouw klussen op een vakkundige wijze uit te kunnen voeren. Op deze manier ben je verzekerd van een optimaal eindresultaat, waarbij de kans op complicaties minimaal is.

Als erkende installateur in Groningen voer ik niet alleen jouw klussen uit op een professionele wijze, maar ik voorzie je ook graag van advies. Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende vragen waar jij mee zit:

  • Wanneer is het noodzakelijk om uw meterkast uit te laten breiden?
  • Hoe kunt u nieuwe stopcontacten in uw woning installeren?
  • Enzovoorts.

Zeker advies over het uitbreiden van de meterkast kan heel wenselijk zijn. Want bij een aan- of verbouw van je huis kan het hogere stroomverbruik in je huis voor een overbelasting van de meterkast zorgen als je deze niet uitbreidt.

Je kunt dit voorkomen door de meterkast door een betrouwbare elektricien uit te laten breiden.

Zegelrecht

Voor het vervangen van de groepenkast moet meestal het zegel worden verbroken.
Een onbevoegd installateur mag dan ook niet zomaar het zegel van het energiebedrijf verbreken. Dit is niet alleen strafbaar maar kan achteraf ook gevolgen hebben bij een verzekeringsschade. Vraag daarom altijd aan uw installateur naar zijn zegelrecht.

Overtuigd? Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!