Laadstation voor elektrische auto installeren

Kwaliteit

Veiligheid

Kennis

laden elektrische auto

Laadstation elektrische auto

Met de komst van de elektrische auto, hebben steeds meer mensen behoefte aan een laadpunt bij hun eigen huis. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. 

Wil jij ook je auto voor de deur laden?

Heb je zonnepanelen en wil je daar maximaal rendement uithalen?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

zappi

Laad uw auto slimmer en groener!

Zappi is de eerste EV lader ter wereld die werkt met je zonnepanelen!

Zappi is een slimme EV lader niet alleen werkt als een standaard EV lader, maar het heeft ook optionele laadprogramma’s om gebruik te maken van 100% GROENE energie. Deze groene energie kan zijn van je eigen zonnepanelen. Zonnepanelen installeren is een hele investering. Om optimaal van het rendement van je zonnepanelen te kunnen profiteren is gebruik te maken van de opbrengst voor het opladen van je elektrische auto. Heb je geen zonnepanelen? Geen probleem! Zappi kan ook direct vanuit het netwerk laden.

eco

De Zappi heeft drie Laadmodi

eco

Deze modus is een mix van groene energie en energie geïmporteerd vanuit het netwerk. De ecomodus houdt de import van energie van het netwerk zo beperkt mogelijk en kan laden met 100% groene energie. Het laadvermogen wordt continu aangepast op de opgewekte stroom en het verbruik elders in huis.

Zodra het overschot aan opgewekte energie onder de 1.4kw duikt, wordt het netwerk aangesproken om het laadvermogen aan te vullen.

eco+

Het laadvermogen wordt continu aangepast aan de opgewekte energie en het verbruik elders in huis. Het laden van uw electrische auto wordt gepauzeerd zodra er een te grote aanspraak wordt gemaakt op de opgewekte energie en zal pas hervatten als er weer voldoende overschot is.

Snel

In deze modus wordt de auto op vol vermogen geladen. Hiervoor kan een bron van duurzame energie worden gebruikt of simpelweg het netwerk.

Als u geen zonnepanelen of windturbine heeft, laadt zappi net als elk ander mode 3 laadpunt.

zappi laadpaal

De laadpaal van Zappi

De laadpaal van Zappi is van eigen fabrikaat van MyEnergi. Je kunt er 1 of 2 Zappi’s op monteren. Deze laadpaal is volledig gegalvaniseerd en gepoedercoat in RAL 7016. Tevens voorzien van kabeldoorvoer voor voeding en datakabel.

myenergi hub

De myenergi hub

De hub zorgt voor een snelle en betrouwbare internetverbinding met al jouw myenergi-apparaten. 

Wat doet hub voor jou:

  • vanaf je mobiel of je desktop kun je jouw myenergi-apparaten bedienen en beheren
  • met een myaccount login maak je gebruik van daluurtarieven en laad altijd voor het goedkoopste tarief
  • geeft je toegang tot de nieuwste firmware updates
  • de status LEDs  laten je zien of er energie wordt omgeleid naar jouw myenergi producten
myenergi app

De myenergi-app!

De myenergi-app is een absolute aanrader voor iedereen die de green-tech producten gebruikt van Myenergi.

Naadloos verbonden met hub, zorgt de app ervoor dat je wereldwijd toegang en volledige controle hebt over je aangesloten apparaten zoals zappi of eddi

De gratis app geeft jou volledige toegang tot de zappi EV laadstation, eddi power diverter, stroomnet import / export, zonnepanelenopbrengst en huisbatterij informatie, alles in één systeem.

Je kunt bijvoorbeeld verwarming en warm water beheren op je eddi en de oplaadmodi op je zappi. Je kunt live de gegevens bekijken van je energiestromen, je verbruik, je opwekking en omgeleide energie. Je kunt een daltarief laadsessie en laadparameters instellen, waarbij jouw zappi-oplader automatisch de goedkoopste elektriciteitstarieven herkent, zodat je altijd met het goedkoopste tarief laadt.

De myenergi-app is beschikbaar voor Android en iOS.

myenergi

3 jaar garantie

Naast een uitstekend serviceteam van Myenergi voor al jouw vragen en technische ondersteuning, wordt hub geleverd met 3 jaar garantie. Zodra jouw myenergi-hub is geïnstalleerd, registreer je je individuele producten en profiteert je van 3 jaar garantie.

Wat maakt zappi uniek..?

zappi timers

Timers instellen

Met zappi kun je de optie ‘boost timer’ gebruiken om te beginnen met opladen tijdens voordelige uren. Het is een kostenbesparende laadwekker voor uw EV!
geen aardpen

Geen aardpen

Zappi is de enige EV-oplader met ingebouwde PEN-fouttechnologie, de veiligste keus als het gaat om electrisch laden. Aardpennen zijn hierdoor overbodig, dus geen extra kosten.
pv laden

PV laden

Mogelijkheid om je auto gratis te kunnen opladen met groene stroom. Als je thuis geen duurzame energiebron hebt, werkt zappi net als elke andere oplader in ‘snellaadmodus’.
myenergi app

Toegang via app

De myenergi app & hub geeft je overal ter wereld toegang tot jouw apparaten! Met heldere grafieken kun je je import- / exportinformatie allemaal op één plek volgen.
pincode

Pincode beveiliging

Mogelijkheid om de beveiligingsfunctie met 5-cijferige pincode te gebruiken. Het voorkomt dat mensen jouw instellingen wijzigen of jouw EV-lader gebruiken zonder toestemming.

Wat mijn klanten vinden

Zeer snelle reactie. Heldere communicatie en opdracht uitgevoerd zoals gewenst. Uitstekend!

Wesley

Zeer snelle levering en nette afwerking.

Anna

Snelle service. Heeft kennis van zaken. Kortom: vakmanschap en vakwerk!

René

Is jouw huis wel veilig?

Als bewoner wil je ervan overtuigd zijn dat jouw elektrische installatie veilig is, goed functioneert en voldoet aan alle wet- en regelgeving die voor de installatie geldt.

Vidacom heeft de expertise in huis om elektrische installaties te inspecteren, te onderhouden en te beheren volgens de geldende voorschriften.

Hulp nodig?


Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!

arrow_drop_up arrow_drop_down